Recenzje produktu

2015-04-30 12:32:55
Przegląd Wondershare 1-Click PC Care przez ruiny rana

to jest ładne, ale jak może mam to wolna

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-04-12 00:38:03
Przegląd Wondershare 1-Click PC Care przez soft98

Bardzo dobrze

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-24 17:17:27
Lepiej niż Iskysoft przez Gerharda

Bardzo lubię ten produkt ze względu na jego prostotę

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-03 01:49:31
Nie można zarządzać bez :-) przez Bjorn Sturla Moen.

I polecił 1-Click PC Care, aby mi pomóc z \"Blue screen\", i ono pracował. On pozostał ze mną od, i używam go codziennie. WIELKI!!!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-11-06 13:44:10
stwierdziła, że przez p fawcett

W końcu

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-02-19 16:29:17
Profesjonalna! przez Shirley

Podobnie jak inni próbowałem wielu produktów i pozwól mi w dół. 1-kliknij pc opieki bije je wszystkie, 10 razy na przestrzeni. Teraz moje gry 't upaść, zamrozić lub pauza. WOW! Ustanawia ono wszystko.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2012-11-12 21:30:00
Pracował wielki dla non-tech jak mi! Ruth Martin

Jeśli jesteś jak nie tech jak jestem, to miłość przy użyciu tego produktu! Czy próbowałeś innych produktów, które obiecał naprawić i przyspieszać mój PC - nie byłem zadowolony z żadnym z nich. Z Wondershare\ w 1-Click PC Care, nie tylko moich problemów eliminowanych, również był tak łatwy w użyciu - nie frustracji lub bóle głowy. Dziękuję za świetny produkt!

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 0
2012-11-11 06:35:04
I\ używam go od lat przez Jeremy Setter

Miałem to zainstalowane na moim komputerze po czym chory robi przywracania systemu z powodu wirusów. Teraz z niesamowite PC opieki i konserwacji tego oprogramowania zapewnia, że nigdy nie miał do tego jeszcze raz. Wysoce zalecane.

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 0
2012-11-11 06:18:43
I\ używam go od lat przez Jeremy Setter

Byłem chory traci wszystko z powodu wirusów komputerowych i konieczności zrobić tak wiele przywraca system, więc umieścić 1-Click PC Care na każdym komputerze w moim domu. Kocham, jak utrzymuje mój rachmistrz. Wydaje się całkiem dobre oprogramowanie jak I\ nigdy nie miałem żadnych problemów z nim.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2012-10-27 03:09:20
1Kliknij przycisk przez Liniowa analiza dyskryminacyjna

wspaniałe ~ ja luv to narzędzie... zalezy mi na to dla oczyszczenia i dostroić się... Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, mam mcafee-przyszedł w/komputer ~ to narzędzie jest dużo rzeczy... ja po prostu wouldn\'t używać ono wobec utrzymywać virus\' &... takich, z skradanie, IMHO... dużo miłości do pielęgnacji pc 1 kliknij--pozdrawiam u ~ *

Ta opinia była pomocna?

Tak 2 nr 1
Poprzedni 1 2 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Data Recovery

Odzyskać pliki w formatach 550 + z pamięci masowej komputera, szybko, bezpiecznie i całkowicie. Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery

Profesjonalne narzędzia specjalnie przeznaczone do odzyskiwania zdjęć, filmów i plików audio z urządzeń pamięci masowej. Dowiedz się więcej

Wondershare Data Recovery for Mac

4 tryby odzyskania utraconych lub usuniętych plików z komputera Mac, szybko, bezpiecznie i dokładnie. Dowiedz się więcej

Do góry