Recenzje produktu

2012-10-11 04:18:11
Bardzo dobry przez Shaaban Salah Al Din

Bardzo dobrze

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 1
2012-09-29 23:15:22
Proste... przez Mikey

Najlepsze narzędzia, proste i łatwe...

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 0
2012-09-27 22:50:21
Prosty, wspaniały przez Ephraim Taylor

Zostały z wykorzystaniem tego oprogramowania na jakiś czas teraz i utknąłem z nim, jest extreemely wspaniałe i Jego\ w czyste Nie adwares, to sprawia, że mój laptop wykonuje jak nowy. to jest naprawdę świetny tylko dawać ono pewien próbować.

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 0
2012-09-07 09:44:53
Nie ma wirusów na wszystkich! przez Pancholidg

Ten program jest ładny! I\ próbowałem. Nie ma wirusa w ogóle!

Ta opinia była pomocna?

Tak 2 nr 1
2012-09-02 02:35:32
Przegląd Wondershare 1-Click PC Care przez Gilberta

miły... łatwy w obsłudze

Ta opinia była pomocna?

Tak 1 nr 1
2012-08-02 11:06:25
dziękuję, bardzo łatwy w obsłudze. przez AliceInDallas

Dziękuję, bardzo łatwy w obsłudze.

Ta opinia była pomocna?

Tak 0 nr 4
2012-05-18 09:09:39
Przegląd Wondershare 1-Click PC Care przez 林義正

感謝

Ta opinia była pomocna?

Tak 3 nr 1
2012-03-19 19:01:40
Przegląd Wondershare 1-Click PC Care przez Wayne K.

Po mojej córki stracił jej laptop wobec poczta elektroniczna wirus, umieścić każdy komputer w domu na 1-Click PC Care. Teraz raz w chwilę, ona może wiać przez trzy proste kroki, aby regularnie Zestroić się jej komputer. Ona może zachować ignorując potencjalne zagrożenia, podczas gdy program działa.

Ta opinia była pomocna?

Tak 6 nr 2
< Poprzedni 1 2 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Data Recovery

Odzyskać pliki w formatach 550 + z pamięci masowej komputera, szybko, bezpiecznie i całkowicie. Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery

Profesjonalne narzędzia specjalnie przeznaczone do odzyskiwania zdjęć, filmów i plików audio z urządzeń pamięci masowej. Dowiedz się więcej

Wondershare Data Recovery for Mac

4 tryby odzyskania utraconych lub usuniętych plików z komputera Mac, szybko, bezpiecznie i dokładnie. Dowiedz się więcej

Do góry