o

Recenzje produktu

2015-09-22 17:19:06
dobre przez k

DOBRE

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-02 10:30:29
Dang! przez Bill Quinby

Pracował idealnie. Ja mam rozpacz o plik odzyskiwania. Będąc w środku fotografii twórczej wymiata jest wielki, aż trafisz solidny mur o awarii w czytnik płyt lub płyty. Przejdź bezpośrednio do rozpaczy, nie gromadzą $200. Ja wypróbowany inny oprogramowanie i ono zepsuty zupełnie, mówi mi, że może być konieczne, poradnictwo psychiatryczne myśleć, że może odzyskać coś z karty CF że. Wondershare Data Recovery uderzył go po raz pierwszy. Interfejs użytkownika jest trochę trudne do odczytania, ale raz ja wyobrażał ono na zewnątrz, voila! Jestem szczęśliwy shooter! Dzięki.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-06-22 02:05:57
bardzo dobry przez marek

Bardzo dobrze

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-31 19:43:16
dobre przez leung

Bardzo dobrze

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-15 06:58:10
Ratuje życie przez A

Rzadko zostawić komentarz na tego rodzaju produktów, ale naprawdę trzeba wyrazić moje najgłębsze uznanie i podziękowania, jak masz odzyskane brakujący plik już był, szukając ponad tydzień!!! To był bardzo ważny plik, który zrobiłem dla pracy, a gdy myślałem, że straciłem ją dla dobra myślałem, że był zamierzać być zwolniony na pewno. Nie mam czasu maszyny aktywowane, więc wiedziałem, że był pijany lub iCloud. Dziękuję za uratowanie mnie od upokorzenia bezposrednio!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-01-17 08:45:07
Jak magia przez Mahammad Bakhishov

Nie widziałem takie narzędzie do odzyskiwania danych w bardzo długi czas. To działa jak magia łatwy w obsłudze interfejs i szczegółowe odzyskiwania. Świetny produkt!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-11-12 06:44:04
ratuje życie przez pro patel

najlepszy produkt zawsze! zapisane wszystkie zdjęcia ważne muszę zrobić mojej pracy laboratorium, które zostały przypadkowo usunięte!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-11-12 06:40:30
Naprawdę przydatny przez purav patel

Ściągnąłem to obrazy, które miałem przypadkowo usunięte z mojego telefonu i mam je wszystkie z powrotem. Wielki przedmiot, bardzo zalecane.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-09-01 18:50:14
Recenzję produktu odzyskiwanie danych przez Jessie Kaulitz

Aplikacja jest naprawdę potężny i użyteczne. Chciałbym to powiedzieć wszystkim moim przyjaciołom! To naprawdę pomaga mi mój odzyskiwania danych dla plików, które przypadkowo usunięte!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-09-01 18:47:03
Recenzję produktu odzyskiwanie danych przez Jessie Kaulitz

Aplikacja jest naprawdę potężny i użyteczne. Chciałbym to powiedzieć wszystkim moim przyjaciołom! To naprawdę pomaga mi mój odzyskiwania danych dla plików, które przypadkowo usunięte!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 5 6 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Data Recovery

Odzyskać pliki w formatach 550 + z pamięci masowej komputera, szybko, bezpiecznie i całkowicie. Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery

Profesjonalne narzędzia specjalnie przeznaczone do odzyskiwania zdjęć, filmów i plików audio z urządzeń pamięci masowej. Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery for Mac

Odzyskać swoje zdjęcia, filmy i pliki audio z Mac i inne urządzenia magazynu wymiennego. Dowiedz się więcej

Do góry