Recenzje produktu

2015-10-14 19:26:35
Wielki oprogramowanie przez zakariya

bardzo przydatne

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-10-14 19:01:26
Najlepsze wrażenia z korzystania z oprogramowania przez zakariya

Używany ten wolny wersja od ten oprogramowanie i ono bardzo pomocne.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-29 15:38:59
pliki zip naeem Khan

dobre

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-29 14:49:04
Niesamowite przez steve

Po raz pierwszy skasowalem plik przypadkowo z pendrive, 58mB PPT. Wondershare dowiedziałem się, że wśród 900 mB usunięte inne pliki. Całkowicie odrestaurowany. Niesamowite. Wszystkie historie słyszałem o kciuk jazdy usuwanie są utracone na zawsze: już nie >

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-22 09:10:20
Działa idealnie! Bradley Wright

Byłem sceptyczny, to faktycznie praca ale udało mi się odzyskać ponad 5 gigabajtów pamięci wideo, że straciłem. Bardzo wdzięczni za ten program i bardzo polecam!!!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-20 08:26:53
To naprawdę działa! przez Lucas

Moja córka w formacie hd z wszystkich Archiwum rodzinne Zdjęcie! Wondershare odzyskać wszystko - ponad 1800GB w ciągu jednej nocy. Niesamowite! Dziękuję bardzo.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-12 12:51:23
Przegląd Wondershare Data Recovery by Olka

Ok

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-07 13:59:01
Ratownik! Terry

I było tak smutno, że myślałem, że straciłem zdjęcia rodzinne wakacje. Ale na szczęście odzyskane około 3/4 z nich co było tyle z ulga.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-01 01:20:31
Przegląd Wondershare Data Recovery przez Fahad

Pomóż mi

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-08-26 10:57:31
Niesamowite! WONDERSHARE dziękuję! przez Naomi

NIEZIEMSKI! TAK ZADOWOLONY WOBEC ODZYSKAĆ MÓJ STRACIĆ NOTATKI I ZDJĘCIA!!! NAJLEPSZĄ RZECZĄ, JAKĄ KIEDYKOLWIEK POBRAŁEŚ!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Photo Recovery

Profesjonalne narzędzia specjalnie przeznaczone do odzyskiwania zdjęć, filmów i plików audio z urządzeń pamięci masowej. Dowiedz się więcej

Wondershare 1-Click PC Care

Przyspieszenie komputera, naprawić problemy z PC i dostać za darmo w agonii, zajmujących się powolny PC. Dowiedz się więcej

Wondershare PowerSuite Golden 2012 Nowe

Zyski w górze twój PC, Optymalizacja wydajności systemu Windows przyspieszenie, chronić Twoją prywatność, i tak dalej. Dowiedz się więcej

Do góry