Recenzje produktu

2015-05-09 07:47:38
Przegląd Wondershare DVD Creator for Mac przez dgaies

Wydaje się być ta, którą ja spojrzał pod kątem

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-01 17:04:20
Idealnym zamiennikiem dla iDVD przez Steve Lamansky

Jest to łatwe w obsłudze narzędzie tworzenia DVD. Większość rzeczy, które chcesz są intuicyjne. Tylko problem wpadłem na to, że podczas umieszczania muzyki na przód (menu) wycina po około 10 sekundach. Jeśli ten mały błąd został poprawiony czy to ten piece od oprogramowanie idealnie.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-29 11:48:20
Doskonały przez MJ

Helaas kun je niet za pomocą iMovie een DVD maken, dit programma utracone dat probleem op. Niet Aelle een iMovie najwyższa oferowana cena jest tot maken DVD te, ook alle andere bestanden kunnen met een paar muisklikken omgetoverd worden tot een DVD. zo jest een mp4 najwyższa oferowana cena pięty simpel om te toveren tot een DVD. De bediening jest super eenvoudig.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-02-13 05:15:44
Genialny przez Nick Evetts

I miał wypełniony edycja gotowy wobec palić, jak wszyscy teraz wiemy, Yosemite przyzwyczajenie tego dopuścić w iDVD, za bardzo rozsądną cenę to oprogramowanie spełnia swoje zadanie. Wyobraź sobie 10 minut po zakup DVD był w domu gracza i pracy.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-22 17:40:46
Dobry produkt przez Thomas Ryall

Ten pracował lepiej niż kilka innych, które próbowałem mam Mac i po raz pierwszy użyłem go, byłem gotowy, tworzenie DVD TV dysk moje filmy Handicam z rodziny i zwierzęta domowe (kotek) miałem na mały problem, którego nie można przeciągnąć pliki HVCHD do ramki używany inny program je konwertować do MP4 a następnie zajęło im ale jest najbardziej prawdopodobne poprawki do tego , Polecam go i łatwy do zrozumienia

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-16 23:59:42
Doskonały Program przez Gary Silverman

Próbowałem wielu różnych programach, ale po 3 dniach okres próbny był najlepszy, "100% najlepsze!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-02 13:13:12
Wielki DVD Maker dla DVD\ w przez Charles Hunt

Jest to najlepszy na rynku do tej pory. Ja bardzo polecam, jeśli jesteś patrząc pod kątem DVD creator. Mimo to, żałuję, że oni to upgrade opcji Blu-ray w najbliższej przyszłości. Ułatwiłoby to najlepsze ogólnej na DVD i Blu-Ray.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-01-25 21:51:03
prac Wondershare DVD Creator. przez Gary Paolino

Najpierw dostał DVD creator kilka lat temu i miał pewne problemy, obsługa była bardzo pomocna. Ale z DVD creator się stopnie to teraz działa naprawdę dobrze. Robię filmy z kamery HD i jakość w Telewizorze jest bardzo dobry. To jest dobry produkt, zwłaszcza za tę cenę.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-11-30 10:55:28
Kocham Wondershare produktów przez Jim Rosand

Posiadam wiele aplikacji Wondershare i znaleźć je wszystkie absolutnie niesamowite i są tak łatwe w obsłudze. Dziękuję za doskonały produkt.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-02-25 15:22:33
Świetny produkt! przez Maryję

Ten produkt jest łatwy w obsłudze i działa zgodnie z obietnicą.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizacja

Pobierz za darmo filmy online z 1000 + wideo dzielenie stron takich jak Youtube, Vimeo lub Dailymotion na komputerze Mac i korzystać z nich w podróży. Dowiedz się więcej

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Użyj tego pełną przybornik wszystko-w-jeden wideo do konwersji, edytować, wzmocnienia, Pobierz, palić, organizować, przechwytywanie i odtwarzanie żadnych filmów na komputerze Mac. Dowiedz się więcej

Wondershare Video Editor for Mac

Wszystko-w-jeden potężny, zabawa i łatwy wideo edytor dla Mac do produkcji wysokiej jakości projektów. Dowiedz się więcej

Do góry