Recenzje produktu

2015-05-25 16:03:46
DVD CREATOR przez Arnold Meacham

Ja Arnold Meacham. NIGDY!!! był dwa kiedykolwiek mógł zrobić dvd ceator działa mi jeden dobry rzecz Wondershare Player pracował w grę mov... Vid... i Mus...

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-24 08:03:12
Przegląd Wondershare DVD Creator przez PAULA ANDREA

MI FOTOS

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-16 03:48:31
TRM przez ram

Moorthi

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-09 13:50:54
Moi przez van Moi '' t Oosterpark

Ten program umożliwia idealne dvd, ale dźwięk nie jest już 5.1 ale simpel stereo

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-26 16:10:01
Łatwe tworzenie spersonalizowanych DVD przez Annemarie

Wondershare DVD Creator jest niesamowite oprogramowanie... Wiele szablonów do wyboru dostosować muzykę, tła i przejścia-łatwy w obsłudze i zabawa aby spersonalizowane DVD!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-24 21:38:36
Przegląd Wondershare DVD Creator przez pasuta

Się jak

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-24 21:38:24
Przegląd Wondershare DVD Creator przez pasuta

Się jak

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-12-06 21:55:04
Działa świetnie! przez John

Próbowałem dwa inne góry nazwę nagrywarki DVD i ani jeden był w pobliżu tak dobry jak ten jeden. Inni chcieli mnie na uaktualnienie do $100 +, aby zaimportować pliki tego Wondershare można importować z wersji standardowej! Rozdzielczość jest lepszy i to jest znacznie łatwiejszy w obsłudze.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-11-19 00:41:33
Niesamowite przez Angel

Jednym słowem AWESOME, niedrogie, łatwe w obsłudze. Jestem bardzo zadowolony z tego oprogramowania. Chciałbym ocenić ponad 5 gwiazdek gdybym mógł.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-08-18 19:32:15
niesamowite przez David

miło, jeśli można dodać szablony podobne do programu windows dvd maker, gdyż nie jest on dostępny na windows 8

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 5 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Video Converter Ultimate

Znacznie więcej niż konwerter-konwersji, edytować, wzmocnienia, Pobierz, palić, organizować, przechwytywania i oglądać w ponad 150 formatów. Dowiedz się więcej

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Superpakiet software splot swoje zdjęcia i klipy wideo do zachwycających DVD pokaz slajdów i udział ze swoimi przyjaciółmi. DVD Slideshow Builder teraz jest w pełni kompatybilny z Windows 10.
Dowiedz się więcej Windows 10 tips & Tricks >>
Dowiedz się więcej

Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe

Wszystko-w-jeden flash slideshow maker można tworzyć niesamowite zdjęcie galerie za udostępnienie na swoje blogi lub społecznej rachunków. Dowiedz się więcej

Do góry