Recenzje produktu

2015-09-14 13:11:14
Wycięte z karty aparatu przez pomyłkę przez tami

Nie mam wiele nadziei do pobrania oprogramowanie wobec współpracownik mi odzyskać zdjęcia, które miały obcinać karty tylko do "wklej" Niepowodzenie. To trwało około 30 minut, w tym rejestracji i zakupów i było warto. Chciałbym tylko miał znaleźć to wcześniej i zapisane stresem i bólem miałem, gdy myślałem, że te były już na dobre. Gorąco polecam.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-09-05 01:34:46
dobry wielki przez khalid

dziękować wszystkie kocham wszystkie

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-07-17 07:56:49
Odzyskiwanie systemu po awarii przez Steve Martin

Miał 4 dzień zdarzenia strzelać i myślał, że skopiowałem wszystkie zdjęcia z jednym, ważnym, karty SD. Okazuje się, po zakończeniu formatowania go w aparacie, że nie skopiowali zdjęcia. Nie używać karty reszta imprezy. Kupiłem Wondershare i był w stanie odzyskać wszystkie zdjęcia 981 z karty SD. Uratowany mój tyłek!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-25 05:18:35
Doskonały produkt przez G Rajesh Narayanan

Wczoraj wieczorem miałem 5 godziny strzelać. Przez pomyłkę usunięta zawartość SD. Dzięki temu narzędziu odzyskane każdego pliku bez żadnych pośpiech. Utrzymywać ono w górze.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-23 16:41:11
Przegląd Wondershare Photo Recovery przez Daniela Rocha

o kocham programa

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-09-21 22:48:54
Straciłem nadzieję, że przez Rachel

Próbowałem "próbny" inny poprawa koniuktury oprogramowanie, które kosztowałoby ładne 80 dolarów i nie odzyskać nawet połowy tego, co zrobił ten program. W rzeczywistości drogie oprogramowanie odzyskane pliki tylko 201, chociaż to odzyskane prawie 1500! To jest cud i ratownik. Mam kilka ważnych zdjęć na tej karcie, który byłby zostały zniszczone do stracenia. Dziękuję więc, tak dużo!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-31 10:53:40
Wspaniale, naprawdę przez Drugo

Nie ufaj podobne wolne oprogramowanie. Jest to jeden z najlepszych narzędzie, które kiedykolwiek używałem. Funkcje:-kompletne: znajdzie się wszystko brakowało mediów; -Zabezpieczenia: odzyskiwanie jest idealny, nie uszkodzone lub brakujące pliki; -Fast: Szukaj w dziesięć minut, odzyskiwanie 35 GB (zdjęcie, wideo, audio) w 38 minut. Słowa są bez sensu, po prostu dziękuję za to niesamowite oprogramowanie.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-21 02:36:35
WOW. Nawet nie wiem, to było możliwe! przez Laura

OK tak jak sie okazuje, ja był just paranoidalny, faktycznie nie zrobił delegować wszelki ważne zdjęcia mam nie już kopię zapasową z mojej karty SD, ale... ŚWIETNA RZECZ. Nie miałem pojęcia, że rzeczywiście można odzyskać usuniętych plików. Co najmniej... nie ten łatwo! I to jest naprawdę dobrze wiedzieć, że pliki nie są rzeczywiście trwale usunąć, ponieważ boję się myśleć co może się zdarzyć, jeśli ktoś znalazł "pusty" dysk mój... również może mieć wszystkie moje zdjęcia na nim, w ten oprogramowanie dostępne. Jestem fotografem amatorem i zrobić zdjęcia okolicznościowe buduar dla przyjaciół, więc będzie się robić jakieś podwójne DELETE w przyszłości, jeśli mam prywatne pliki (trzeba google jak to zrobić). A nie faktycznie trzeba zrobić przywracanie po tym wszystkim, jestem całkowicie zakładki tej strony tak, że jeśli muszę zrobić w przyszłości, będzie to moja pierwsza wzmianka. I pewno polecić go innym. Ci faceci są niesamowite, dzięki tak dużo! BTW wcześniej próbował pobrać oprogramowanie z jakąś inną stronke i to kompletna strata 15 minut, faktycznie nie mógł otworzyć pliki, że jeden był zawód ale Pozdrawiam była gładka jak jedwab! Dziękuję! Ty faceci jesteœcie wzbudzaj¹cy grozê.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-15 03:32:42
Bardzo dobre i łatwe w użyciu oprogramowanie przez zamachowca

Przypadkowo usunięte wszystkie zdjęcia z telefonu i byłem zdruzgotany jak wszystkie zdjęcia mojej córki zostały usunięte. Ale ten program pomógł mi odzyskać wszystkie zdjęcia z bardzo swobodnie. Postępuj zgodnie z instrukcją i to była bułka z masłem. Dzięki za wspaniałe oprogramowanie.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-07-12 20:52:09
Wondershare przez yerson

to jest bardzo dobry

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 5 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Data Recovery

Odzyskać pliki w formatach 550 + z pamięci masowej komputera, szybko, bezpiecznie i całkowicie. Dowiedz się więcej

Wondershare Data Recovery for Mac

4 tryby odzyskania utraconych lub usuniętych plików z komputera Mac, szybko, bezpiecznie i dokładnie. Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery for Mac

Odzyskać swoje zdjęcia, filmy i pliki audio z Mac i inne urządzenia magazynu wymiennego. Dowiedz się więcej

Do góry