Recenzje produktu

2015-03-06 03:00:59
To Rocks! - dobrze wart ten cena przez Thomas Todd

Moja żona była na mnie do czyszczenia są biblioteki muzycznej na mac ponad 15.000 piosenek zrobiłem kilka wyszukiwania i lubiący witryny. Twoje oprogramowanie było niesamowite, to moja biblioteka szukałem i znalazłem 99% brakujących elementów I ze zdumieniem. Szkoda, że był w stanie grupy wszystkie piosenki albumu do jednego folderu ale chyba będzie trzeba trochę pracy. Bardzo polecam dawać ten pewien próbować.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-02-07 21:39:13
Wraki spustoszenie na swoje Tagi piosenki przez Todd

Ten program wszedł i rozbił się wypowiem spustoszenie na moje Tagi piosenki. Wszystko było bardzo dobre, ale niektóre piosenki były brakujące słowa i niektóre utwory nie były oznaczone całkowicie. Program przyszedł i wziął moje utwory, które zostały oznaczone poprawnie i przemianowany na większości płyt, nie zawsze mieli poprawnego albumu kurtka lub słowa, a potem okazało mój iTunes muzyka teczka w bałagan nowych albumów/folderów. Podczas ja wypróbowany wobec poprawne informacje o albumie, chcieliby mieć albumy podzielone na 4 różnych grup z tych samych tagów informacji, ale grupy nie chcieliby wymieszać razem. Ja delegować ten błąd programu. Używam iTunes od lat i nigdy nie widziałem nic tak pijany w górze. Mam od usunięte i ponownie dodany mojej całej biblioteki. Wygląda na to, większość z nich została skorygowana, ale Święty bzdura, podjął i to jest gonna take me wiele godzin po prostu wrócić do tego co mialem wczesniej.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-08-28 20:24:45
jestem mile zaskoczony! przez Yuna

Byłem bardzo sceptycznie odnosi się do tidymymusic, ale zdecydowałem, że to nie zaszkodzi nic, aby wypróbować ten próba. Mam dużo koreański muzyki, który ściągnąłem z youtube. Nie spodziewałem się tego aby móc dokładnie zidentyfikować piosenki, ale. Każdy z moich dziesięć piosenek próba spojrzał, i wszystko było na miejscu, z wyjątkiem gatunku. On powiedział, "świat", a nie pop/hip hop/R & B/kpop/itp. Ale ogólnie, to wyjątkowe robotę.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-04-02 19:54:15
Muy útil y sencilla przez Swedborg Morales

La aplicación encuentra la información hasta de álbumes raros; desde el Pop más głównego nurtu al JPOP KPOP y, y hasta géneros latinoamericanos como la Trova, Salsa, syna y Reggaetón. Mnie parece una excelente herramienta, sólo le haría falta que pudieras escribir tú mismo algún dato cuando el que tenía está mal y el que te propone nie te agrada.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-12-02 10:50:43
Zorganizowane ponownie! Trent

Człowiek to oprogramowanie jest niesamowite! Udało mi się sprzątać mój iTunes patrzeć czyste ponownie!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-08-28 22:19:39
Skały TidyMyMusic! przez Kimberly Carver

Ja zrobił pewien rewia na mojej stronie internetowej. Ja mam tylko kilka piosenek, ale inni używają go zbyt wiele piosenek, i tak czy inaczej, wszyscy kochamy go. Herezje\ na przegląd, więc można zobaczyć jak to działa: http://thehightechsociety.com/wondershare-tidymymusic-review-for-mac/. I wasn\'t wypłaconych lub cokolwiek. Po prostu przeglądając to jak oceniamy innych programów, ale ten jeden naprawdę wyróżniał się więc zdecydowałem się umieścić go w komentarzach, jak dobrze to działa i ile Wszyscy lubimy to. =)

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-08-15 22:32:46
warte swojej ceny przez Marcos

Chciałbym dodać słowa do mojej biblioteki muzycznej duży 8000 utworów. Ale jest wiele do zrobienia to jeden po drugim. Uwielbiam Twój program, bo to pozwala mi dodać teksty w partii. Już prawie ukończony, teraz Dodawanie słowa do wszystkich moich piosenek.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-08-15 22:31:04
dzięki przez Krzysztof

Dostał go zainstalowałem dziś rano. Działa dobrze na mojej biblioteki iTunes. Kocham to.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-08-15 22:20:06
Świetnie! przez Rozen

Hej.. .i mieć używany ten program do czyszczenia mojej biblioteki muzycznej! Ja jestem bardzo bardzo zadowolony. Dzięki! Najlepszy program kiedykolwiek dla tagów. Zrobisz tak bardzo szczęśliwy, jeśli możesz wydać wersję dla windows! Myślałem, że może być wielu ludzi, którzy mają to samo. Utrzymania dobrej pracy i uczynić nas szczęśliwymi. Dzięki.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-08-15 22:17:45
Miły przez Thomas

2. określenie jakości produktu. To nie tylko stwierdza artysta, tytuł, gatunek, ale również okładkę albumu, teksty. Uwielbiam ten album sztuka. I to jest niesamowite, że program może pomóc mi usunąć duplikaty w mojej bibliotece. Kocham to. Polecam do moich znajomych.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizacja

Pobierz za darmo filmy online z 1000 + wideo dzielenie stron takich jak Youtube, Vimeo lub Dailymotion na komputerze Mac i korzystać z nich w podróży. Dowiedz się więcej

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Użyj tego pełną przybornik wszystko-w-jeden wideo do konwersji, edytować, wzmocnienia, Pobierz, palić, organizować, przechwytywanie i odtwarzanie żadnych filmów na komputerze Mac. Dowiedz się więcej

Wondershare DVD Creator for Mac

Łatwe tworzenie własnych płyt DVD z 90 + DVD menu na Mac Dowiedz się więcej

Do góry