Recenzje produktu

2015-09-01 17:06:01
Działa jak powinien przerobiony przez Szkot M

Wsparcie jest lepszy, a to sprawia, że zadowolony klient. Dziękuję Wondershare!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-06-28 05:42:57
wielki przez janigma

doskonały

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-06-27 11:59:48
Wondershare edytora przez Fanly Pan

To jest niesamowite edytor do edycji wideo! Posiada wiele różnych rzeczy, które można dodać w swoim wideo! Bardzo polecam Wondershare, ponieważ jest to najłatwiejszy i najbardziej przyjemny Edytor kiedykolwiek używałem! To bardzo wymowne korzystać także :)

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-28 05:41:16
Ostatecznym na Mac przez Joel Newman,

Ten oprogramowanie Wondershare jest naprawdę bardzo, bardzo dobry. Polecam ją każdemu korzystanie z FCP i premiera i może być przygotowanie plików do archiwum i web (starsze formaty są łatwo zajmuje się - zwłaszcza ISO akta!). To ponownie zawija Sony XDCAM EX i plików AVCHD do FCP! To transcodes szybciej, czy partii, robi H.265, przygotowuje plik do YouTube przesłane szybciej. Ono nie wymaga wszystko zrobiłem MPEG Streamclip, pełni konfigurowalny. Jego dobrze warto się pełnej wersji i DVD wtyczki. Idealne dla potrzeb edukacyjnych. Wondershare można dodać audio narzędzia "clean-up" ("syczenia", wyskakuje zadrapania, kompresja) oprócz "Tom" byłoby narzędzie prawie doskonałe wideo archiwum. Również nie mógł przyjąć więcej niż jednego pliku ISO na przywóz podczas gromadzenie partia kodowania, który gdy masz setki plików zrobić, zwalnia Cię sporo.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-14 13:43:43
Izzy przez Izrael

To jest temat Milton Hershey Szkoła Ko lęta.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-14 07:52:17
Streaming do Rasberry Pi przez Ray Johnson

Szukałem dla przesyłania strumieniowego app, że będzie działać dobrze z moim Raspberry Pi. Ive wypróbowany, przydzieleniu ich i kupiłem Beamer. To działa (rodzaju). To jest powoli zacząć strumienia, zawiesza się i sprawia, że te odgłosy "ripp" podczas przesyłania strumieniowego. Właśnie odkrył, że WGO ma wbudowany chorągiew. To działa bardzo dobrze - nie dziwi tam. Tylko szkoda, że wcześniej wiedziałem, że WGO miał jeden. GUI musi popracować i będzie przedkładała sugestie w najbliższych dniach. Dobrze sporządzony znowu, Wondershare.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-14 07:10:55
Niezrównany w prędkości przez Ray Johnson

Byłem użytkownikiem WGO na kilka lat i to właśnie staje się coraz lepiej i lepiej. Konwerter ma zdobyć super szybki i opcje się bardziej obfite. Uważam, że deweloperzy mają swoje serce i duszę w tej aplikacji. Najlepsza część? Nigdy nie mieli zapłacić za upgrade. Brawo, Wondershare.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-05-02 14:38:55
PRZEWYŻSZAŁ przez Ramon Andino Rodriguez

Doskonałe narzędzie do konwertowania filmów łatwo.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-12 07:51:20
Idealny dla wielu i szybkie konwersji przez Rod Merkley

Uczę kurs online, gdzie studenci są zobowiązani do przedstawienia prezentacji wideo. Mogę odbierać plików wideo w szeroki wachlarz formatów i typów plików. Przeciągnij i upuść wiele plików do konwertera, zmień nazwy wszystkich plików, dodania tytułu do wszystkie pliki, edytować w razie potrzeby (flip ramki, skrócić ten wideo, etc), a następnie nacisnąć przycisk Konwertuj i wszystkie pliki są konwertowane do formatu co kiedykolwiek ja wybierać (istnieje wiele opcji). Również próbowałem innych i nie porównuj.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-04-06 22:13:38
Proste przez Jack

Zdecydowanie najbardziej wszechstronne i szybkie konwerter

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizacja

Pobierz za darmo filmy online z 1000 + wideo dzielenie stron takich jak Youtube, Vimeo lub Dailymotion na komputerze Mac i korzystać z nich w podróży. Dowiedz się więcej

Wondershare DVD Creator for Mac

Łatwe tworzenie własnych płyt DVD z 90 + DVD menu na Mac Dowiedz się więcej

Wondershare Photo Recovery for Mac

Odzyskać swoje zdjęcia, filmy i pliki audio z Mac i inne urządzenia magazynu wymiennego. Dowiedz się więcej

Do góry