Recenzje produktu

2014-05-30 10:46:19
Genialny pracy przez Deen mohammad

Szukałem go i wondershare wykonane mój dzień, działa bez zarzutu, duży strumień pliki MKV bez żadnych problemów, ale potrzeby poprawy.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-05-10 10:22:52
Cudowny aplikacja! przez Bob

Co pewien wielki program! Przeżywała zawiesza się wideo z mojego istniejącego programu (Plex) i mojej frustracji było zamontowanie. Natknąłem się na Wondershare Dreamstream i zdecydowany wobec dawać ono pewien próbować. Działa to bez winy. Bardzo polecam ten program!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-05-06 16:02:31
¡Excelente programa! przez Carl Dolc

Momento hasta el es uno de los mejores programas que he encontrado para la transmisión de archivos multimedialnych, solo tengo una pequeña sugerencia (por lo menos a mi mnie ha afectado) considero que deb de disminuir el impacto que tiene el programa sobre el rendimiento del komputer, on notado que mi komputer se ralentiza (hasta ONZ 40%) un poco al usar el programa , pero fuera de ese detalle considero que tiene ONZ gran futuro... :) ¡Muchas felicidades Wondershare por darnos estos programas tan increíbles!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-04-30 18:16:57
Wygląda świetnie! przez Nick

Mam Mac tak ja couldn\'t używać ono u mój własny maszyna, ale kiedyś mój komputer chłopaków i to było świetne!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-11 04:28:54
mój ulubiony przez billy

Szukałem czegoś takiego od miesięcy!!! Dziękuję!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-10 06:21:12
Świetna! przez samon

Mam jak 1TB HD filmy zapisane na moim PC, ten oprogramowanie prace podobny pewien urok! Teraz mogę siedzieć ładnie na mojej kanapie o maratony filmowe z kumplami. Wielkie rzeczy!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-06 05:23:18
that\ to co I\ szukałeś przez ket

Fajna aplikacja! Zwykłem używać przeglądarki Chrome ominąć ograniczenia Chromecast, ale niektóre z moich filmów po prostu nie gra poprawnie. Myślę, że to ma coś wspólnego z formatu lub coś. Ta aplikacja jest całkowitą blast! Każdy posiada że Chromecast powinien dostać jeden na pewno!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-03-06 05:22:01
awesome aplikacji przez betty

WOW to jest niesamowite! Teraz można strumieniowo przesyłać wszystkie moje Kolekcje gwiazda wojny na 55" LED! Dzięki!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare Video Converter Ultimate

Znacznie więcej niż konwerter-konwersji, edytować, wzmocnienia, Pobierz, palić, organizować, przechwytywania i oglądać w ponad 150 formatów. Dowiedz się więcej

Wondershare DVD Creator Nowe

Nagrywanie wideo, audio i obrazów w celu utworzenia DVD przy pomocy ten łatwy w użyciu, ale potężny DVD Creator. DVD Creator teraz jest w pełni kompatybilny z Windows 10.
Dowiedz się więcej wskazówek >>
Dowiedz się więcej

Wondershare AllMyTube

Pobierz wideo z Youtube, a także innego 1000 + wideo dzielenie tereny podobny Dailymotion, Vimeo na Windows uzyskać dostęp w trybie offline lub odtwarzania na urządzeniach mobilnych. Dowiedz się więcej

Do góry