Recenzje produktu

2015-04-11 04:52:21
MRZ przez Alfons

Mroguer

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-26 08:21:09
niesamowite przez Alina

Awesome, szybki, bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. Po (bezskutecznie) próbuje przenieść wybranego dźwięku z moim Mac Iphone dla ponad 30min, został dosłownie płacz z frustracji o iTunes. Twój produkt rozwiązać mój problem w 30 sekund... Dzięki!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-03-18 21:24:53
Całkowicie dziwię... przez Frank Romo

Po pierwsze i najważniejsze nie jestem maniakiem techno (nie złe wnioskowania), jestem całkowicie technicznie zakwestionowane. Zadzwoniłem do mojego syna, aby przyjść i usunąć moje zdjęcia z mojego iPad 2 powietrza, bo nie ma pokoju, aby dokonać uaktualnienia. Tak jest pochowany z jego prace projektowe i nie miał szans na spadek, po zainstalowaniu wersji iOS dla komputerów MAC, nie ma problemu, ustawić iPad zgodnie z instrukcją i po kilka prób i błędów, BAM! Udało mi się usunąć 6gbs niechciane zdjęć. Nabyte iBridge ileef pamięci pendrive i teraz mam wszystkie moje zdjęcia na to, jak również mój list utworów muzycznych, całkowita 20gbs, nadal mam 40gbs miejsca na dysku flash, niesamowite! Dostać ten i używać go rozwiązać swoje problemy, nie mógł zrobić to mój za pomocą iTunes bo to jest zbyt zawiłe, ta aplikacja pali to wszystko!!!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2015-01-25 11:04:29
Niesamowite oprogramowanie. przez Omar Gonzalez

Ono prace wielki, to ułatwia mi życie. Mojej muzycznej z Ipad Macbook Pro lub odwrotnie nigdy nie było tak łatwe. Dzięki chłopaki, naprawdę wiesz co robisz.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2014-05-14 23:45:07
Przegląd TunesGo (Mac) Wondershare przez Ella

Miły oprogramowanie wobec używać ono.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-11-21 21:13:24
Dostać mój iTunes Music Library Wróć! przez Claire

Mój Mac miał nagle zmarł i zgubiony mój iTunes muzyka. Tak myślałem, że będę i\ stracił utwory na zawsze aż do wyszukiwania znaleziono mnie MobileGo for iOS. Ono pracowa³ nie wadliwie skopiować muzyki z iPoda touch do mojego iTunes muzyka biblioteki na Mac.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-10-29 20:41:05
działa tak dobrze w OS X Mavericks przez Clara

spróbowałem w najnowszy OS X Mavericks. Robi takie niesamowite pracy skopiować piosenki z mojego iphone 5s OS 7 na iMac. Dobra robota!

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-10-29 20:38:40
chce to polecam go osobom przez Cara

Użyłem MobileGo for iOS (Mac) od kilku lat i jestem bardzo zadowolony polecam go. Używałem go wiele razy mój iphone backup do mojego MacBooka air.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-10-23 22:04:56
Najlepsza alternatywa iTunes dla Mac przez karrphoto

iTunes jest nadęty i wolno! MobileGo for iOS Mac jest najlepszą alternatywą tam

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
2013-10-22 21:58:48
Fantastyczny produkt! przez karrphoto

Fantastyczny produkt!!! mój macbook pro tylko rozbił się, stracił iTunes biblioteka. Ten produkt odbudować mojej bibliotece itunes poprzez przeniesienie piosenek i\ zapisane na moim ipod touch.

Ta opinia była pomocna?

Tak Nr 0 0
Poprzedni 1 2 3 4 Następny

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ WONDERSHARE?

ZABEZPIECZYĆ

Wartość twojej prywatności i chronić dane personalne i finansowe z pełnego szyfrowania i ochrony przed oszustwami zaawansowane.

WSPARCIE 24/7

Doświadczonych przedstawicieli dostępne pomóc poprzez natychmiastowy czat na żywo – każdej porze dnia i nocy.

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Wypróbuj zanim kupisz z bezpłatną wersję próbną – i nawet po dokonaniu zakupu, nadal jesteś objęty naszych 30-dniowa gwarancja.

WONDERHSARE Zalecane produkty

Wondershare AllMyMusic for Mac Nowe

Nagrywanie dźwięku z strumieniowych źródeł dźwięku, w tym wideo w sieci web, stacji radiowych i popularnych witryn takich jak YouTube, Pandora i więcej. Dowiedz się więcej

Wondershare TunesGo Retro Nowe

Kopiowanie muzyki, listy odtwarzania, wideo z iPod, iPhone i iPad iTunes biblioteka i komputera do tworzenia kopii zapasowych.
Pełno zgodny z iTunes 12.1, iOS 8 i obsługuje iPhone 6 & iPhone 6 Plus New icon Dowiedz się więcej

Wondershare TidyMyMusic dla Mac Nowe

ITunes doskonały towarzysz do organizowania kolekcji muzyki. Łatwo znaleźć brakujące informacje, okładki albumów i teksty. Pełno zgodny z iTunes 12.1 Dowiedz się więcej

Do góry