Wszystkie tematy

+

5 rzeczy musisz wiedzieć o Samsung automatycznego tworzenia kopii zapasowych

Utraty ważnych danych byłoby niektórych koszmar nigdy nie chcemy zobaczyć. Ale co się stanie, jeśli nagle stracić wszystkie dane przechowywane w urządzeniu Samsung? To niesamowite, jak czasami możemy wiedzieć o pewnych rzeczy, ale nadal nie wiem. Tak samo jest w przypadku Samsung auto kopii zapasowych. To wymaga od nas pełne informacje na temat co to jest dużo lepiej poznać przechowywania.

1. co to jest Samsung automatycznego tworzenia kopii zapasowych?

Samsonów Auto Backup jest całkowicie kopii zapasowej oprogramowania, który jest dołączany do Samsung zewnętrznych dysków i umożliwia również tryb czasu rzeczywistego lub tryb nawet zaplanowane kopie zapasowe.

2. w jaki sposób można usunąć automatycznego tworzenia kopii zapasowych zdjęć z mojej galerii (krok po kroku poradnik wraz ze screenami)

1. pierwszym i Najważniejszym krokiem jest wejść w Ustawienia telefonu.

delete facebook message

2. Następnie należy przewinąć do i również dotknij konta i synchronizacja.

3. następnie przewiń w dół do, a następnie naciśnij opcję adres e-mail zsynchronizowane.

delete facebook message

4. post i Stuknij synchronizacji usługi Picasa Web Albums do odznacz lub nawet uczynić kaleką i usunąć niechciane zdjęcia z urządzenia.

delete facebook message

3. jak włączyć Galaxy S4 automatycznego tworzenia kopii zapasowych

To jest bardzo ważne, że aby być dokładne, z telefonem, masz pomysł tych aspektów, jak również. To musi zrozumieć, jak dokładnie będą musieli to postawić na swój telefon dzięki któremu jeden będzie aktywny aby mieć lepszy dostęp. Oto sposoby: - wystarczy wykonać te proste czynności i będzie przez z automatycznej kopii zapasowej:-

a. przyjść do ekranu głównego

delete facebook message

b. na ekranie należy kliknąć na klawisz Menu

c. następnie przejdź do ustawień

delete facebook message

d. stamtąd będziesz musiał wybrać kartę konta

delete facebook message

e. następnie będziesz musiał wybrać opcję kopia zapasowa

delete facebook message

f. zobaczysz wtedy opcja chmura

delete facebook message

g. wszystko, co musisz zrobić, to go zresetować i Stuknij Back up

h. post, że będziesz musiał ustawić konto kopia zapasowa.

4. w przypadku "Auto backup" zdjęcia są przechowywane?

To może być wyzwaniem wiedzieć jak i gdzie dokładnie zdjęcia przechowywane są. Mogą być różne sposoby i metody widząc, która metoda pasuje do najlepszych w tym kryterium. W ten sposób Auto ponownie się zdjęcia są przechowywane w żadnej z tych rzeczy

1) zdjęcia + Google mogą być przechowywane tutaj. Jeden dostaje możliwość, że jeden może również automatycznie dostosować swoje zdjęcia i dostać szału efektów, takich jak redukcja czerwonych oczu nawet także balans kolorów i tworzenia animowanych GIF-ów z szybkie sekwencję obrazów

2) pole spadek:-to również stała się jeszcze inny rodzaj szalony oprogramowania, które można zapisać swoje zdjęcia. Ten wyposażony w dodatkowe korzyści.

3) bit torrent synchronizacji może być jeszcze inna aplikacja, która służy do przechowywania zdjęć. To jest wielki aplikacja, jednak powoduje szalony wyjść.

5. nie można usunąć zdjęcia z kopii zapasowej płyty auto w Galaxy S4 po usunięciu ich z Google + i Picasa

To również może być jednym z wielu problemów, które mogą być odczuwane przez ludzi. To jest straszne choć ale ludzie mogą być w oczekiwania w związku z tym. Dlatego, że usuwanie zdjęć z auto kopię zapasową która jest zwrócona. Wykonaj te kroki mądrze i twój problem zostanie rozwiązany.

1. Przejdź do ustawień połączeń w telefonie

delete facebook message

2. Kliknij na konta (Tab)

delete facebook message

3. Wybierz Google w tym

delete facebook message

4. starannie wpisz swój identyfikator e-mail >

delete facebook message

5. Przewiń w dół do skrajne dno

6. następnie odznacz "synchronizacji usługi Picasa Web Albums"

delete facebook message

Po wykonaniu tego mam ominąć problem coraz przechowywane formie zdjęcia Picasa web albums. Teraz co ty potrzebować jest pewien dobry kopii zapasowych. Zatem należy pamiętać i teraz spróbuj te ustawienia:-

1. teraz wrócić do ustawienia

delete facebook message

2. Kliknij na więcej (Tab)

3. w tu masz coś o nazwie jako Menedżer aplikacji

4. wszystko, co musisz zrobić Oto znaleźć Galeria

5. następnie bez czkawki wystarczy wyczyścić pamięć podręczną

delete facebook message

6. następnie wyczyść wszystkie dostępne dane.

Tworząc kopię się i jednocześnie wyczyszczenie danych może stać się tak łatwiej, jeśli ty następować po ten kroki bardzo dobrze. W ten sposób to nie powinno być problemu jeśli jesteś dobrze boi się z tego rodzaju funkcji, które istnieją.

Do góry